ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΦΥΛΑ: ΧΥΤΑ EXTRUDED PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΡΑΒΔΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΕΓΧΡΩΜΑ ΣΑΤΙΝΕ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΗ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥΣ/ΡΙΚΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ

CARBONACRYL ΕΠΕPlexiglass

 

Η CARBONACRYL ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1999 με την συμμετοχή μετόχων της NOVACRYL ΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ακρυλικών και εμπορίας πολυμερών φύλλων πάνω από τριάντα πέντε χρόνια.
Σκοπός της η πληρέστερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών στους οποίους απευθύνονται τα είδη που η ίδια εισάγει.
Η CARBONACRYL ΕΠΕ έχει αναπτύξει εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους Οίκους του εξωτερικού των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην Ελληνική αγορά παρέχοντας παράλληλα και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση μετά την πώληση.
Η CARBONACRYL ΕΠΕ εδρεύει σε γραφεία και αποθήκες στο Περιστέρι Αττικής συνολικής επιφάνειας 900 τ.μ. ενώ η κεντρική αποθήκη επιφάνειας 1.200 τ.μ. βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Ωρωπού στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της NOVACRYL ΕΠΕ.
Διαθέτοντας τέσσερα αυτόματα κοπτικά μηχανήματα παραδίδει σε σύντομο χρόνο στους πελάτες της τεμαχισμένα έτοιμα προς χρήση προϊόντα.
Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στον κλάδο και συμβάλει με τις γνώσεις του στην επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων σε κάθε κατασκευαστική προσπάθεια.
Η CARBONACRYL θα χαρεί να μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις της μαζί σας.
Ανατολής 38 Περιστέρι, Τ.Κ. 12133
Δήμος Περιστερίου, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2105776820
Φαξ: 2105776616

  • ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΦΥΛΑ: ΧΥΤΑ EXTRUDED PVC
  • ΣΩΛΗΝΕΣ ΡΑΒΔΟΙ ΚΟΛΛΕΣ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ
  • ΕΓΧΡΩΜΑ ΣΑΤΙΝΕ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΗ ΑΝΑΓΛΥΦΑ
  • ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥΣ/ΡΙΚΑ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ