PLEXY GLASS - ΠΛΕΞΥ ΓΚΛΑΣ

ΚΟΥΒΑΡΑΣ Κ. Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε.Plexiglass

 
A
Αχιλλέως 115 Παλαιό Φάληρο, Τ.Κ. 17563
Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2109851297
Φαξ: 2109851068
Κιν.: 6973374300

ΚΟΥΒΑΡΑΣ Κ. Σ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ & PLEXIGLAS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  • STAND ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΟΥ


Η STATUS IN - Κ. Σ. ΚΟΥΒΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των ακρυλικών κατασκευών από το 1996 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο προσωπικό της, ο πλέον τεχνολογικός εξοπλισμός της με μηχανήματα κοπής laser και θερμοδιαμόρφωσης οι αξιόπιστες συνεργασίες της και καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της καθώς επίσης και για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.
Η επιχείρηση ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω διαδικτύου και προσδοκεί να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων και έργων της.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με το υλικό και τις εφαρμογές του καθώς και να σας βοηθήσουμε να προβάλετε τα προϊόντα σας ή να διακοσμήσετε το χώρο σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μέσα από τη δικιά σας ικανοποίηση αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε ακόμα πιο πολλά.